Iris 04-11-2005

WEBDESIGN

NetEYEd houdt zich al vanaf 2006 bezig met webdesign, webshops, webhosting en Cloudhosting. Tijden veranderen, technieken veranderen mee en dus veranderen wij ook mee. Veel van onze opdrachtgevers zijn druk met het vak waar ze goed in zijn, het bouwen en onderhouden van een website valt daar vaak niet onder, maar men wil wel gevonden worden door potentiele nieuwe klanten. NetEYEd maakt het mogelijk, wij helpen bij het opstarten van een website, het uiterlijk en het beheer. Vervolgens kunt u zelf de foto`s en teksten op een zeer eenvoudige wijze bijhouden.
Uiteraard kunt u het ook aan ons overlaten, maar u zit nergens aan vast. Geen onderhoudscontracten of terugkerende kosten, behalve de kosten voor de webhosting.

WEBSITES

Wij zijn partner van Jimdo.nl en de moderne technieken bij Jimdo.nl zorgen ervoor dat uw website en of webshop er in korte tijd zeer professioneel uitziet, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Wij kunnen u daarbij helpen het ontwerp te kiezen, de teksten op te maken, de lay-out te bewerken, foto's te plaatsen, en advies te geven. Het blijft natuurlijk wel uw visitekaartje op het web.

Ga direct naar Jimdo.nl als u zelf aan de slag wilt, u kunt het zelfs gratis uitproberen, of neem contact met ons op als wij u daarmee kunnen helpen.
Wat u wilt.

WEBSHOP / WEBWINKEL

Steeds meer ondernemers ontdekken het gemak van een webshop. Maakt of verkoopt u iets bijzonders, of heeft u een winkel en ontbreekt de online versie, dan kan een webshop u helpen deze artikelen aan een groot publiek te verkopen. Deze webshops hoeven niet meer ontwikkelt en steeds ge-update te worden, geen risico's met betrekking tot de veiligheid, want dat gebeurt vanzelf.

NetEYEd is partner van Shoppagina.nl voor uitgebreide webshops met uitgebreide verzend en betaal mogelijkheden. Het onderhouden hiervan is eenvoudig en snel. Wij kunnen u daarbij helpen of u kunt dingen zelf aanpassen.
Wat u wilt.

NetEYEd, voor SimpeleCamerabeveiliging en Camera beheer.
NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, Geldermalsen NetEYEd | © 2019 All rights reserved NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, GeldermalsenDeze site gebruikt cookies voor Google analytics