Iris 04-11-2005

CAMERA BEVEILIGING

Er wordt steeds vaker en steeds brutaler ingebroken in woningen, auto's en bedrijven. Een (IP) (WIFI) beveiligings camera kan een handje helpen bij het opsporen van de daders, het terug krijgen van een veilig gevoel en heeft tevens een preventieve werking. NetEYEd is de webshop SimpeleCameraBeveiliging.nl gestart en heeft een selectie gemaakt van de beste prijs-kwaliteit verhouding onder IP Beveiligingscamera's. Deze camera's worden via de webwinkel, direct bij de importeur besteld en zo houden we de prijzen laag. U kunt deze camera's vooraf in laten stellen bij het bestellen, zodat u ze alleen nog maar hoeft aan te sluiten.

CAMERA`S

Rondom een woning is een wifi camera vaak een van de snelste opties. Camera aansluiten op uw wifi netwerk en ophangen. De camera is vervolgens op een APP op uw smartphone, tablet of computer te bekijken. Wat dan nog ontbreekt is het opnemen van de beelden, u kunt per slot van rekening niet elk moment van de dag alles in de gaten houden.

Hiervoor zijn 3 mogelijkheden:

  • Een camera met intern geheugen
  • Een camera in combinatie met een NVR recorder
  • Cloud Recording

Een camera met interngeheugen kan slechts beperkt opnemen, bijvoorbeeld, een FULL HD camera, met een intern geheugen van 16 GB kan ongeveer 12 uur non stop op de geheugenkaart opnemen. Vaak wordt dan ook gekozen alleen op te nemen bij beweging of om de substream, die geen HD is, op te nemen.
 
Beter is het om de camera aan te sluiten in combinatie met een Netwerk Video Recorder (NVR). De grootte van de harddisk van de NVR bepaald dan hoeveel dagen er terug gekeken kan worden. Als vuistregel kunt u voor een HD camera aanhouden, ca. 1 Gb per camera per uur, voor een HD stream.
 
Wilt u geen gedoe met het instellen van een recorder en niet het risico lopen dat bij een inbraak ook de NVR wordt gestolen, dan kunt u kiezen voor het opnemen in de Cloud. Een apparaatje wordt dan geplaatst in uw netwerk, die vindt uw camera's voor u en zend de beelden versleuteld over het internet naar een recorder in een beveiligd datacenter. De camera' s zijn dan op elk apparaat te bekijken, ook de opnamen en u kunt kiezen hoelang u de beelden wilt bewaren. 

VEILIGHEID

Helaas komt het steeds vaker voor dat goedkope bouwmarkt camera systemen of voordelige Chinese webwinkel camera's gehackt worden. De camera's kunnen dan misbruikt worden om bijvoorbeeld malware te verspreiden in het netwerk waarop ze aangesloten zitten, met alle gevolgen van dien. Daarnaast worden de camera's misbruikt om bijvoorbeeld als server te gaan dienen in DOS aanvallen en het verspreiden van SPAM.
 
Een goed camera systeem is niet direct op het internet aangesloten en gebruikt wachtwoorden en poorten die niet standaard zijn.
NetEYEd heeft hierin jarenlange ervaring.

 

NetEYEd kan de camerasystemen voor u beheren, zo houden we de instellingen up to date en bij een incident kunnen zo de beelden snel en betrouwbaar naar de Politie worden ge-upload of kan het juiste moment in urenlange opnames worden opgespoord, zonder dat u daar zelf veel tijd aan kwijt bent.
Zo houden we camerabeveiliging SIMPEL !

 

Alleen op afspraak!
NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, Geldermalsen NetEYEd | © 2020 All rights reserved NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, GeldermalsenDeze site gebruikt cookies voor Google analytics