Iris 04-11-2005

Service

 

De meeste beveiligingscamera's kunt u zelf instellen, ophangen en aansluiten.
De nieuwste camera's van IMOU zijn al helemaal eenvoudig in te stellen. Uitgebreidere systemen met diverse camera's en een NVR Recorder vragen wat meer ervaring en kennis. Wij kunnen u helpen het optimaliseren van deze systemen, de juiste framerate, afstemming op de beschikbare bandbreedte van de internet verbinding, opnemen bij beweging op de juiste plaats en niet door bewegende takken van een boom, etc. De camera's ophangen en de kabels aansluiten kunt u zelf of kunt u laten doen, het instellen, daarmee kunnen wij u van dienst zijn.

 

Service op afstand

Het instellen van deze camerasystemen doen wij met behulp van Remote Assistent software, het maakt dus niet uit waar u woont. Met behulp van deze software kijken we met u mee naar de instellingen en optimaliseren zo het systeem, zo dat u optimaal gebruik maakt van het camera systeem. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de computer met de Remote Control software op het zelfde netwerk is aangesloten als het camera systeem en dat de wachtwoorden van het internet modem en het camera systeem beschikbaar zijn.
Aan het eind van de sessie wordt de Remote Control software automatisch weer verwijderd van uw computer.

 

U heeft al een beveiligingscamera systeem?

Heeft u al een beveiligingscamera systeem en u zoekt iemand voor het beheren of instellen, of is er een incident geweest en de politie vraagt u om de beelden veilig te stellen, wilt u een camera toevoegen aan een bestaand systeem? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.
Wij beheren diverse systemen bij particulieren en bedrijven en kunnen de juiste beelden opzoeken en veiligstellen.

NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, Geldermalsen NetEYEd | © 2020 All rights reserved NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, GeldermalsenDeze site gebruikt cookies voor Google analytics